Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Aemstel Flora Boomverzorging

uw boom is onze specialiteitKarperstraat 57
1432PC Aalsmeer

Telefoon:

06-28677712

E-mail:

Website:

http://www.aemstelflora.nl

KvK:

52344029


Specialiteiten:
Snoeien, aanplant, kappen, stormschade

Bedrijfsomschrijving:
Aemstel Flora Boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken. Op veilige wijze en met speciale klimtechnieken en uitrusting wordt uw boom gesnoeid of gekapt. Ook in achter- en binnentuinen waar een hoogwerker niet bij kan komen.

Aemstel Flora biedt ook vele andere diensten zoals de aanplant van bomen, groeiplaatsverbetering, kroonverankering of hulp bij stormschade, is VOL-VCA gecertificeerd en aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Aemstel Flora of als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek of prijsopgave dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Foto's


Bedrijfsfoto Aemstel Flora Boomverzorging

Social Media

Aemstel Flora Boomverzorging is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.